Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Murat Jashari shprehet i zhgënjyer për anashkalimin e familjes Jashari

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Murat Jashari shprehet i zhgënjyer për anashkalimin e familjes Jashari
Feb 19th 2013, 10:23

Familja e komandantit legjendar Adem Jashari ndihen të anashkaluar me rastin e pesëvjetorit të pavarësisë së Kosovës nga presidentja Atifete Jahjaga dhe kryeministri Hashim Thaçi. Anashkalimi i parë që iu bë familjes Jashari ishte ai në ceremoninë e ditës së parë të shënimit të pesëvjetorit të pavarësisë. Kryeministri Hashim Thaçi me apo pa dashje "harroi" të përshëndesë Rifat Jasharin në manifestimin që u mbajt në fakultetin Filologjik, edhe pse ai ishte ulur në rreshtin e parë, krah për krah me përfaqësues të lartë vendorë e ndërkombëtarë. E për më tepër ky injorim i përfaqësuesve të institucioneve ndaj familjes Jashari vazhduan edhe në dit...

Media files:
medium_murat-jashari-bs1361269384.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment