Pages

Monday, February 18, 2013

Kosova - Bota Sot: Mesazhi Thaçit - Kosova e sigurt për të ardhmen euro-atlantike

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Mesazhi Thaçit - Kosova e sigurt për të ardhmen euro-atlantike
Feb 18th 2013, 16:23

Dje shteti i Kosovës, në mënyrë shumë të dinjitetshme e institucionale, nderoi dhe respektoi sakrificën e gjithë qytetarëve të Kosovës. Por, në të njëjtën kohë, ai organizim madhështor institucional, me pjesëmarrje gjithë qytetare, ishte edhe mesazh për të ardhmen e Kosovës Evropiane. Ne dje nderuam përpjekjen dhe sakrificën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e gjithë atyre dëshmorëve të lirisë, invalidëve të luftës, veteranëve, nderuam sakrificën e gjithë qytetarëve të vendit, nderuam sakrificën e diasporës kosovare kudo që jetojnë, në vendet e Bashkimit Evropian, SHBA dhe kudo në botë. Dje kremtuan të gjithë së bashku, sepse pavarësia e Kos...

Media files:
medium_thaqi-181361204634.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment