Pages

Saturday, February 16, 2013

Kosova - Bota Sot: Mesazhi i Kryetarit të LDK-së, me rastin e pesëvjetorit të pavarësisë së Kosovës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Mesazhi i Kryetarit të LDK-së, me rastin e pesëvjetorit të pavarësisë së Kosovës
Feb 16th 2013, 16:45

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dr. Isa Mustafa, u ka shprehur urimet më të përzemërta të gjithë qytetarëve të vendit me rastin e 5-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës."Në këtë ditë të shënuar për vendin tonë, dëshiroj që në emrin tim dhe të Lidhjes Demokratike të Kosovës t'ju shpreh urimet më të përzemërta ju dhe familjeve tuaja", thuhet në mesazhin e Kryetarit Mustafa.Po ashtu, Kryetari Mustafa ka rikujtuar sakrificat njëshekullore të popullit të Kosovës për liri, pavarësi dhe demokraci, duke veçuar sidomos rolin e Presidentit Historik Ibrahim Rugova, Atit shpirtëror të shtetit të Kosovës."Edhe në këtë pë...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment