Pages

Monday, February 11, 2013

Kosova - Bota Sot: Me gjithë vërejtjet, miratohet strategjia antikorrupsion

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Me gjithë vërejtjet, miratohet strategjia antikorrupsion
Feb 11th 2013, 08:48

( I plotësuar )Me 51 vota për, 33 kundër, dhe 7 abstenime, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar sot Projektligjin për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë së përfituar me vepër penale. Ky projektligj është kundërshtuar nga LDK-ja dhe Vetëvendosja. Deputetja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu ka kërkuar nga Qeveria që ta tërheqë këtë projektligj. Por, më pas kreu i Kuvendit, Jakup Krasniqi, ka thënë se debati për këtë është kryer, duke e hedhur atë në votim dhe ka marrë votat e deputetëve të pozitës. Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi edhe një herë ka folur për korrupsion në Kosovë, por tash, sipas indeksonline,...

Media files:
medium_kuvendi1360572503.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment