Pages

Saturday, February 16, 2013

Kosova - Bota Sot: Liderët, nderojnë presidentin Rugova

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Liderët, nderojnë presidentin Rugova
Feb 16th 2013, 17:01

Presidentja e vendit, Atifete Jahjaga, kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Isa Mustafa, në shënimin e 5 vjetorit të pavarësisë së vendit, së bashku kanë vazhduar homazhet pranë varreve të dëshmoreve të rënë për liri, duke përfunduar me homazhe pranë varrit të presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova, ku kanë vënë dhe kurora lulesh.Kryeministri i vendit, Hashim Thaçi, pranë varrit të presidentit Rugova ka pohuar se në 5 vjetorin e pavarësisë, po nderojnë jetën dhe veprën si dhe angazhimin shumëvjeçar të Ibrahim Rugovës, si udhëheqës i lëvizjes për liri dhe pavarësi."Jemi sot të gjithë së bashku q...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment