Pages

Saturday, February 23, 2013

Kosova - Bota Sot: LDD e Ferizait shkrihet në LDK

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
LDD e Ferizait shkrihet në LDK
Feb 23rd 2013, 19:32

Dega e Lidhjes Demokratike e Dardanisë e Ferizajt është shkrirë në Lidhjen Demokratike të Kosovës.Kreu i LDK-së në Ferizaj, Muharrem Sfarqa, ka thëne se kjo shkrirje ka ardhur si rrjedhojë e presioneve të anëtarësisë për t'u ribashkuar dhe reflektimeve të lidershipit për të arritur këtë bashkim të forcave."Pas shkurorëzimit gati 6 vjeçar, ne po reflektojmë pozitivisht për të mirën e qytetarëve, veprimtarëve të LDK-së dhe gjithë votuesve që në zgjedhjet e ardhshme ta ndryshojmë këtë keqqeverisje, e cila për fat të keq është instaluar në Ferizaj nga shkaku i një ndarjeje që është bërë brenda LDK-së së atëhershme dhe krijimit të LDD-së", ka thën...

Media files:
medium_ldk-ldd1361647937.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment