Pages

Thursday, February 21, 2013

Kosova - Bota Sot: Kush ishin atdhetarët dhe kush pseudoluftëtarët!

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kush ishin atdhetarët dhe kush pseudoluftëtarët!
Feb 21st 2013, 18:13

Kalemxhinjtë e shitur e marrin si pretekst Fuad Ramiqin për ta sulmuar Ministrinë e Mbrojtjes dhe FARK-un.Lexuesit e vëmendshëm të "Bota sot", që dinë të lexojnë edhe "në mes rreshtave", me siguri e kanë vërejtur aftësinë e kalemxhinjve kriminelë, për ta "dënuar" veprimtarinë e Ahmet Krasniqit, për institucionalizimin e UÇK-së dhe respektimin e marrëveshjes së Oslos për formimin e FARK-ut. Në bazë të asaj marrëveshjeje, Ahmet Krasniqi në Tiranë i pati formuar organet e domosdoshme që marrëveshja e Oslos të funksiononte. Edhe Qendra Informative e Ministrisë së Mbrojtjes ishte një institucion që i duhej Ministrisë. Gazetarët e asaj Qendre, në m...

Media files:
medium_kryesore1361470430.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment