Pages

Monday, February 11, 2013

Kosova - Bota Sot: Kryeministri Thaçi takon Ulrike Lunacek

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kryeministri Thaçi takon Ulrike Lunacek
Feb 11th 2013, 15:35

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi është takuar sor në Prishtinë me Raportuesen e Parlamentit Evropian për Kosovën, Ulrike Lunacek. Në një njoftim për media të lëshuar nga kabineti i kryeministrit, thuhet se "në takim është diskutuar edhe për implementimin e marrëveshjeve të arritura në procesin e dialogut në mes të shtetit të Kosovës dhe Serbisë".Kryeministri Thaçi thuhet të ketë kërkuar përkrahje më të madhe nga Bashkimi Evropian për implementimin e këtyre marrëveshjeve.Në këtë kuadër, thuhet në njoftim, "është diskutuar edhe për Fondin Zhvillimor për veriun, fond ky që do t'i raportojë një bordi të përbashkët ku do të bëjn...

Media files:
medium_thaci-lunacek1360596949.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment