Pages

Wednesday, February 20, 2013

Kosova - Bota Sot: Krasniqi krijon partinë e re, dakordohet me Muratin dhe Jasharajt

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Krasniqi krijon partinë e re, dakordohet me Muratin dhe Jasharajt
Feb 20th 2013, 17:22

I vjen fundi diktaturës së klanit binom Thaçi – SHIK-u. Jakup Krasniqi javët në vijim zyrtarisht do ta braktisë PDK-në. Nuk i ka mbetur vend në parti.Ashtu siç ka bërë të ditur javë më parë "Bota sot" nga burime të sigurta, se kryekuvendari Krasniqi ka vendosur për formimin e partisë së tij, tashmë kjo po shndërrohet në një realitet dhe në një proces formal.Krasniqi e ka ndarë mendjen dhe po shqyrton mundësinë të krijoj subjektin e ri politik në Kosovë. Indirekt ka gjetur mbështetjen edhe nga Murat Jashari dhe familja e nderuar e komandantit legjendar Adem Jashari. Pavarësisht se këta në vazhdimësi po dëshmohen neutral ndaj partive. Padrejtë...

Media files:
medium_kryesore1361381490.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment