Pages

Sunday, February 10, 2013

Kosova - Bota Sot: Kisha serbe embrioni i të gjitha ligësive - demoniake dhe destruktive

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kisha serbe embrioni i të gjitha ligësive - demoniake dhe destruktive
Feb 10th 2013, 17:37

"Kisha Ortodokse Serbe me logjiken e dikurshme po mendon se mund ta vazhdoj misionin destruktiv në Kosovë", thotë Zogaj.Kisha Ortodokse serbe po zbulon rrënjët e krimit në Ballkan, dhe veçanërisht në Kosovë. Ajo po zbulon se shqiptarët u masakruna për supremacinë serbe dhe për asnjë qëllim tjetër. Këtë e shpjegon propozimi i pjesës së rezolutës serbe për Kosovën që ka të bëjë me statusin dhe me pozitën e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë, do të formulohet gjatë ditëve të ardhshme.Qëndrim është se marrëdhënie kontraktuale ndërmjet KOS-it dhe autoriteteve në Prishtinë duhet tw jenw sipas shembullit të statusit të Vatikanit.Por analistët nga Koso...

Media files:
medium_manastiri-jpg1360517865.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment