Pages

Sunday, February 10, 2013

Kosova - Bota Sot: Kisha greke është frymëzuesja dhe mbështetësja e organizatave fashiste antishqiptare

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kisha greke është frymëzuesja dhe mbështetësja e organizatave fashiste antishqiptare
Feb 10th 2013, 17:44

Në mbrëmjen e 31 janarit (sipas orës së Shqipërisë) ndoqa me shumë interes emisionin e analistit dhe të publicistit të mirënjohur, zotit Artur Zhej, me titull "360º. Marrëdhëniet Shqiptaro-greke. Një paqe e armatosur", të transmetuar në kanalin TV News 24. Ai emision më la mjaft mbresa. Kjo për faktin se që kur u vendos pluralizmi e deri tani, në asnjë kanal televiziv (me përjashtim të kanalit TV Koha, në të cilin gazetari Robert Papa ka ftuar kohë pas kohe zotin Abdi Baleta) asnjëherë nuk është bërë objekt diskutimi i përmasave të tilla një temë kaq e mprehtë dhe me një rëndësi të jashtëzakonshme, siç është pozicionimi para qëndrimit shovini...

Media files:
medium_anastas1360518287.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment