Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Jakup Krasniqi priti Topallin dhe Ramën

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Jakup Krasniqi priti Topallin dhe Ramën
Feb 17th 2013, 18:10

Në kuadër të takimeve të veçanta me të ftuarit në seancën e sotme solemne të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi priti kryetaren e parlamentit të Shqipërisë, Jozefina Topalli, dhe kreun e Partisë Socialiste të Shqipërisë, Edi Rama. Sipas njoftimit të Zyrës për media dhe marrëdhënie me publikun të Kuvendit, Krasniqi pasi i uroi mirëseardhje në Kuvendin e Kosovës homologes së tij shqiptare, tha se 17 shkurti paraqet ngjarje të rëndësishme në historinë e kombit shqiptar, e cila u kurorëzua pas peripecive qindvjeçare të shqiptarëve. Topalli, duke e falënderuar kryetarin Krasniqi për ftesën, e uroi atë për festën e pavarësisë, të cil...

Media files:
medium_krasniqi-topalli171361124603.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment