Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: Jahjaga ua uron qytetarëve pesëvjetorin e pavarësisë

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Jahjaga ua uron qytetarëve pesëvjetorin e pavarësisë
Feb 17th 2013, 17:36

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga i ka uruar qytetarët e Kosovës me rastin e përvjetorit të pestë të pavarësisë.Në urim e Presidentës Jahjaga thuhet:Të gjithë qytetarëve të vendit Ju uroj pesëvjetorin e shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës, me dëshirat më të mira që këtë përvjetor jubilar ta festojmë me suksese, ta festojmë në gëzime me familjet tona dhe me miqtë.Shpallja e pavarësisë së Republikës së Kosovës është një akt i suksesit tonë, i rrugës së gjatë drejt lirisë, pavarësisë e demokracisë. Janë përpjekjet e shumë brezave, puna, angazhimi dhe përkushtimi i tyre sublim që atdheu ynë të jetë shtet sovran...

Media files:
medium_kuvendi-7-jpg1361122710.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment