Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Jahjaga: Përvjetori ta prezantojë shtetin në mënyrë dinjitoze

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Jahjaga: Përvjetori ta prezantojë shtetin në mënyrë dinjitoze
Feb 12th 2013, 16:35

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka pritur sot në takim komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Kadri Kastrati, të shoqëruar edhe nga zëvendëskomandanti i FSK-së, gjeneralmajor Rrahman Rama, si dhe inspektori i përgjithshëm i FSK-së, gjeneral brigade Bashkim Jashari. "Presidentja Jahjaga dhe komandanti i FSK-së, gjeneral Kastrati, biseduan për përgatitjet që po bëhen për shënimin e 5-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës dhe për angazhimin e FSK-së në aktivitetet për këtë ditë", njofton Presidenca.Po ashtu mësohet se gjeneral Kastrati ka njoftuar presidenten Jahjaga për aktivitetet që FSK do të organizoj...

Media files:
medium_jahjaga-121360686903.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment