Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Ja si na përbuznin në UÇK, neve oficerëve të karrierës!

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Ja si na përbuznin në UÇK, neve oficerëve të karrierës!
Feb 12th 2013, 17:43

Kujtimi për Kolonelin Tahir Zemaj dhe Brigadën Mërgimi është thesar për Historinë tonë Kombëtare!!"Bota sot": Si dhe me kë ishin takimet tuaj të para për çështje ushtarake?Përlaskaj: Më kujtohet Adem Ukëhaxhaj, kishim një takim në vitin 1989 në (Brçko) Bosnje. Ishte Komandant Kompanie, ishte një takim i përzemërt, i shkurtër, njëherazi takimi i parë dhe i fundit me të ndjerin!?Ishte i përgatitur në çdo formë, këtë e theksonin edhe kolegët e tij. Adem Ukëhaxhaj me plotkuptimin e fjalës, ishte personi që e zotëronte artin ushtarak, ishte shumë i vendosur, dhe në sytë e tij shihej qartë vullneti për një organizim të mundshëm ushtarak në Kosovë."...

Media files:
medium_per-6-71360690989.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment