Pages

Sunday, February 17, 2013

Kosova - Bota Sot: I urojnë 5 vjetorin e pavarësisë Fatmir Limajt

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
I urojnë 5 vjetorin e pavarësisë Fatmir Limajt
Feb 17th 2013, 16:58

Një grup i studentëve të UP-së, me anë të disa pllakateve që mbanin në duar para Gjykatës Supreme të Kosovës, i kanë uruar 5 vjetorin e pavarësisë së vendit Fatmir Limajt, ish-Komandant Çelikut dhe bashkëluftëtarëve të tij.Në pllakatin kryesor shkruante: "Urime 5 vjet shtet! Juve që e çliruat, juve që e krijuat dhe e ndërtuat, juve heronj që ende po sakrifikoheni për të!".Nuk kanë munguar as brohoritjet dhe thirrjet para Gjykatës Supreme: "Komandant, ku je, krejt studentët këtu i ke", si dhe thirrjet "Çeliku, Çeliku…"Kjo iniciativë është bërë në shenjë përkrahjeje për Limajn, i cili po mbahet në paraburgim për rastin Kleçka.Limaj është duke u...

Media files:
medium_fatmir-limaj171361120311.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment