Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Hoxhaj kërkon mbështetjen e Këshillit të Evropës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Hoxhaj kërkon mbështetjen e Këshillit të Evropës
Feb 26th 2013, 19:21

Ministri i Punëve të Jashtme Enver Hoxhaj ka pritur në takim një delegacion të Këshillit të Evropës të përbërë nga Matjaz Gruden, zëvendësdrejtor i Kabinetit të Torbjorn Jagland, Uwe Muller, këshilltar politik në drejtorinë për Këshilldhënie Politike, Tim Cartwright, shef i Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë dhe Andrew Forde, zëvendësshef i Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë.Gjatë takimit, ministri Hoxhaj e ka njoftuar delegacionin e Këshillit të Evropës për progresin që ka arritur Kosova në 2012 dhe për objektivat për 2013.Ministri Hoxhaj ka theksuar se ky vit do të jetë një kapitull i rëndësishëm në integrimin e Kosovës në s...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment