Pages

Wednesday, February 27, 2013

Kosova - Bota Sot: Heshtja e Vetëvendosje dhe opozitës për bisedimet!

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Heshtja e Vetëvendosje dhe opozitës për bisedimet!
Feb 27th 2013, 18:05

Nuk është duke heshtur vetëm AAK-ja, e cila ka kohë që është deklaruar apriori për marrëveshjet me Serbinë. Kjo ka ndodhur qysh kur Ramush Haradinaj u lirua nga Haga. Por, në heshtje të thellë dhe në kundërshtim me parimet e saj ka rënë edhe LDK, e cila përveçse që është informuar nga kryeministri Hashim Thaçi, nuk po tregon relacione kundërvënëse ndaj propozimeve të Qeverisë së Kosovës, dhe zotimeve që kishte dhënë më herët. Ndërsa, ajo që është më habitëse, është heshtja e Vetëvendosjes. Ajo po vazhdon të heshtë në një situatë shumë më delikate se sa në reagimet e saj të bujshme shumë kohë më parë. Nuk e dimë nëse Vetëvendosje është lodhur,...

Media files:
medium_protesta-jpg1361988965.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment