Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Haziri i kërkon drejtësisë të sqarojë skandalin e pasaportave

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haziri i kërkon drejtësisë të sqarojë skandalin e pasaportave
Feb 12th 2013, 15:50

Prokuroria duhet të marrë hapa më vendimtarë për të çuar përpara procesin e hetimeve për skandalin e pasaportave në MPB, ka vlerësuar Lutfi Haziri, kryetar i Komisionit për Integrime Evropiane. Deputeti i LDK-së ka thënë se sqarimi i këtij rasti dhe i rasteve të tjera të korrupsionit, është i domosdoshëm për të marrë nota pozitive në procesin e liberalizimit të vizave.Në raportin e Komisionit Evropian të publikuar dje, skandali i pasaportave dhe anulimi i kontratës për prodhimin e tyre, është vlerësuar si njëri prej defekteve kryesore në procesin e përmbushjes së kushteve për liberalizimin e vizave për Kosovën.Në raport përmenden sukseset, po...

Media files:
medium_haziri121360684232.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment