Pages

Wednesday, February 27, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj: Qeverinë do ta rrëzojë vota e qytetarit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj: Qeverinë do ta rrëzojë vota e qytetarit
Feb 27th 2013, 19:30

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ideja e koalicionit me PDK-në, ishte për të ndërruar qeverisjen e keqe, por ai tashmë këtë gjë e pret përmes votës së qytetarit.Ai tha se hulumtimet e bëra flasin për një ngritje të partisë AAK-së. AAK është partia e dytë në vend dhe në zgjedhjet e ardhshme do të dalë fituese, tha Haradinaj.Po sipas këtyre sondazheve, Haradinaj prinë si i preferuar i qytetarëve për të qenë kryeministër i Kosovës. ...

Media files:
medium_haredinaj-vota271361993426.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment