Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj pritet parlamentin britanik dhe në Dhomën e Lordëve

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj pritet parlamentin britanik dhe në Dhomën e Lordëve
Feb 12th 2013, 17:50

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, sot në ditën e dytë të vizitës së tij zyrtare në Londër të Mbretërisë së Bashkuar, vazhdoi me agjendën e tij në Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar, Dhomën e Lordëve dhe takime me institucione të tjera.Kryetari Haradinaj në Dhomën e Lordëve takoi Lordin Bowness, me të cilin bisedoi për vizionin që u bashkënda lidhur me të ardhmen e Republikës së Kosovës si një vend i ri, që për synim ka përqafimin e idealeve evropiane nëpërmjet forcimit të identitetit, respektimit të parimeve të shtetit ligjor dhe forcimit të mëtutjeshëm të institucioneve.Ndërsa, në takimet që z. Haradinaj...

Media files:
medium_ramush-haradinaj_11360691445.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment