Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj nderohet me titullin “Nderi i Qarkut të Beratit”

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj nderohet me titullin "Nderi i Qarkut të Beratit"
Feb 26th 2013, 18:54

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) gjatë ditës së martë ka qëndruar në qytetin e Beratit në Shqipëri, ku nga Qarku i qytetit u nderua me çmimin "Nderi i Qarkut të Beratit". Me këtë rast Haradinaj është ndier i nderuar me këtë moment të ndarjes së çmimit, duke thënë se paqja, liria, mirëkuptimi, Bashkimi Evropian dhe NATO janë objektivi i përbashkët i të gjithë shqiptarëve.Ceremonia e ndarjes së çmimit u mbajt paraditen e sotme, ndërkohë që më vonë kreu i AAK-së, i shoqëruar nga zyrtarë të Qarkut të Beratit dhe përfaqësues të tjerë institucionalë, vizitoi edhe Kalanë e njohur të Beratit.Autoritetet vendase u shprehën të nderuar...

Media files:
medium_haredinaj261361904850.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment