Pages

Wednesday, February 20, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj: Duhet ta zbusim veriun

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj: Duhet ta zbusim veriun
Feb 20th 2013, 19:01

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, sot gjatë një vizite në Podujevë, ka deklaruar se në zhvillimet e fundit politike në vend, me theks të veçantë në bisedimet politike që po zhvillohen, Republika e Kosovës duhet të ketë kujdes dhe të mos krijojë pengesa në këtë proces, por duhet të fokusohet që të krijoj kushte deri të, siç e quajti ai, zbutjen e veriut, duke ua mundësuar qytetarëve atje që përmes zgjedhjeve t'i nxjerrin liderët e tyre legjitim."Jam në komunikim me përfaqësuesit e Kosovës atje. Nuk po presim lajme të këqija, të mos hyjmë në detaje, por nuk po presim lajme të këqija. Qëllimi i Kosovës tash është që gjatë këtyre zhvillimeve të mo...

Media files:
medium_zbsim201361386872.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment