Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj: Do t’i shtrëngoja duart me Daçiqin

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj: Do t'i shtrëngoja duart me Daçiqin
Feb 19th 2013, 19:25

Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se "me dëshirë" do t'i shtrëngonte duart me kryeministrin serb, Ivica Daçiq, si dhe me përfaqësues tjerë të Serbisë nëse do të takohej me ta.Haradinaj në një intervistë për TV Slovenija i ka dhënë mbështetje dialogut Kosovë-Serbi dhe ka thënë se nga ky dialog pret përfundimisht normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve."Po që takohem me Daçiqin, do t'i shtrëngoja pa problem duart më të, si dhe me gjithë përfaqësuesit tjerë të Serbisë", ka thënë Haradinaj gjatë një interviste me korrespodentin e TV Slovenija nga Beogradi....

Media files:
medium_haredinaj191361301939.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment