Pages

Wednesday, February 27, 2013

Kosova - Bota Sot: “Hair apo zullum” nga partia e re “Lëvizja Islame Bashkohu”/LISBA?

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
"Hair apo zullum" nga partia e re "Lëvizja Islame Bashkohu"/LISBA?
Feb 27th 2013, 18:05

Lëvizja Islame Bashkohu do ta ketë selinë në Prishtinë. Degët e "Lëvizjes Islame Bashkohu"/LISBA do të themelohen në çdo qytet të Kosovës. Në fshatra e lagje do të formohen nëndegët. Nëndega e Lëvizjes themelohet me dhjetë ose më shumë anëtarë.Nuk përmendet ligji i islamik i Sheriatit që të implementohet në Kosovë. Nuk përmendet as çështja e shamisë dhe veshjes islame të femrave të lejohet në shkolla e institucione. As çështja e lëndëve fetare që tju ligjërohet nxënësve në shkolla. Kështu në asnjë rast nuk është përdorur fjala sheriat në programin politik të Partisë së re "Lëvizja Islame Bashkohu"/LISBA. Ndërsa, statuti e përshkruan si parti ...

Media files:
medium_sekretet-e-partise1361988882.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment