Pages

Tuesday, February 26, 2013

Kosova - Bota Sot: Gjysma e PDK-së pa shkollë të mesme

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Gjysma e PDK-së pa shkollë të mesme
Feb 26th 2013, 17:05

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi është shprehur në mënyrë ironike për zyrtarët e Partisë Demokratike të Kosovës.Gashi në profilin e tij në rrjetin social Facebook, ka shkruar se janë duke u angazhuar që të gjithë mësuesve që kanë dhënë kontribut në vitet 90 – 99 tu njihet stazhi i punës.Nëse jo sipas tij, duhet t'ua marrin diplomat e shkollës së mesme.Kur ka përmendur shkollën e mesme dhe diplomat, Arben Gashi ka përmendur edhe zyrtarët e PDK-së, duke ironizuar me ta. Gashi ka thënë se PDK-ja nuk do ta ketë problem për heqjen e diplomave, pasi që sipas Gashit, gjysma prej tyre si kanë."Ne angazhohemi që të gjithë mësuesi...

Media files:
medium_arben-gashi261361898310.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment