Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Fyle: Institucionet e Kosovës do ta kenë përkrahjen e duhur në procesin e integrimit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Fyle: Institucionet e Kosovës do ta kenë përkrahjen e duhur në procesin e integrimit
Feb 19th 2013, 17:05

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në kuadër të vizitës zyrtare në Bruksel është takuar me Komisionerin e Bashkimit Evropian për zgjerim, Štefan Füle.Kryeministri Thaçi potencoi se në pesë vjetët e pavarësisë, Kosova ka përmbushur pothuajse të gjitha kriteret afatshkurtra nga Studimi i Fizibilitetit dhe po vazhdojmë punën për të arritur një Marrëveshje për Stabilizim dhe Associim me BE-në,thuhet në njoftimin për medie.Qeveria e Republikës së Kosovës do të vazhdojë përkushtimin e saj në funksion të përmbushjes të të gjitha kritereve dhe standardeve evropiane të integrimit– theksoi kryeministri Thaçi.Lëvizja e lirë pa viza është...

Media files:
medium_fyle-thaqi191361293534.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment