Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Disa nga heronjtë që i ekzekutoi ky soj i kriminelëve

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Disa nga heronjtë që i ekzekutoi ky soj i kriminelëve
Feb 19th 2013, 18:23

Dhe, tani dora e zgjatur e Serbisë, don ta vrasë edhe njëherë për së vdekuri Ahmet Krasniqin.Sa i përket "këshillave" të kalemxhinjve kriminelë, veglave primitive që ua shitën shpirtin hajnave dhe kriminelëve të Kosovës, për t'i lëpirë ca eshtra që ua hedhin si qenve batallë, se "njeriu nuk duhet të tallet me fjalën publike, por duhet të mendojë mirë se çka flet, çka shkruan, e çka shpif", mund të ju them me plot bindjen time se deri tash, në këtë ditë të bardhë, kam pasur kujdes ta them vetëm të vërtetën. Asnjë shkrim dhe asnjë fjalë nuk e kam shkruar kuturu, shkel e shko, por vetëm në bazë të fakteve dhe të dhënave të sigurta për ngjarjet d...

Media files:
medium_vrasjet1361298200.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment