Pages

Sunday, February 24, 2013

Kosova - Bota Sot: Demolli: EULEX-i ka prova të mjaftueshme ta ndriçojë vrasjen e Xhemail Mustafës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Demolli: EULEX-i ka prova të mjaftueshme ta ndriçojë vrasjen e Xhemail Mustafës
Feb 24th 2013, 18:00

Demolli: LDK-ja qoftë si parti opozitare, qoftë si parti në pushtet nuk do t'i harrojë kurrën e kurrës veprimtarët e saj të devotshëm, si Haki Ymeri, Shaban Manaj, Ismet Rraci, Smajl Hajdaraj, Xhemajl Mustafa, Enver Maloku, Ukë Bytyqi si dhe shumë të tjerë (iu kërkoj ndjesë familjeve të aktivistëve të vrarë të LDK-së, që nuk po i theksoj emrat e të gjithëve), të cilët u vranë në rrethana të dyshimta, pikërisht për shkak të aktivitetit dhe bindjeve të tyre politike. Është e ditur se kohëve të fundit zyrtarët e EULEX-it kanë filluar të zhvillojnë hetimet lidhur me vrasjen e z. Xhemajl Mustafa, ndonëse hetimet janë duke u stërzgjatur, unë jam th...

Media files:
medium_vrasjet1361728828.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment