Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: Data për Serbinë “varet nga dialogu”

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Data për Serbinë "varet nga dialogu"
Feb 12th 2013, 16:55

Për të marrë statusin e kandidatit për anëtarësim në Bashkimin Evropian në muajin qershor, Serbia duhet të vazhdojë dialogun me Kosovën dhe të vazhdojë luftën kundër krimit të organizuar, ka deklaruar sot në Beograd raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë, Jelko Kacin. "Raundi i pestë dhe i gjashtë i bisedimeve midis kryeministrave Ivica Daçiq dhe Hashim Thaçi nuk është për fotografi, por që të dyja palët të tregojnë se janë të përkushtuara për të ardhmen", ka thënë Kacin.Thaçi dhe Daçiq kanë zhvilluar deri më tash katër raunde bisedimesh. Takimi i radhës është paraparë për 19 shkurt.Bisedimet, të ndërmjetësuara nga kryediplomatja e Bas...

Media files:
medium_kacin121360688149.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment