Pages

Wednesday, February 20, 2013

Kosova - Bota Sot: Çeku: FSK-ja, s’është me rëndësi si do të quhet, reagon Selimi

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Çeku: FSK-ja, s'është me rëndësi si do të quhet, reagon Selimi
Feb 20th 2013, 19:19

Institucionet e Kosovës nuk do të insistojnë që medoemos Forca e Sigurisë ta ketë emrin Ushtria e Kosovës. Ministri i FSK-së, Agim Çeku, në emisionin "Rubikon" ka thënë të mos jetë i rëndësishëm emri që do ta ketë apo do ta marrë në të ardhmen FSK-ja, por me rëndësi është substanca e saj. Ai tha se duhet dërguar sinjale pozitive fqinjëve të Kosovës se ne nuk po krijojmë një ushtri ofensive, por një strukturë që do t'iu përgjigjet nevojave të Kosovës dhe NATO-s. Njëri nga themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, tash deputet në Kuvendin e Kosovës, Rexhep Selimi është ndier i befasuar me faktin se ministri i FSK-së thotë të mos jetë i rën...

Media files:
medium_ballimin-201361387961.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment