Pages

Monday, February 11, 2013

Kosova - Bota Sot: Borhard përkrah rrugëtimin e Kosovës drejt BE-së

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Borhard përkrah rrugëtimin e Kosovës drejt BE-së
Feb 11th 2013, 14:38

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, priti sot në takim shefin e misionit të BE-së për sundimin e ligjit, EULEX, zotëri Bernd Borchardt.Presidentja Jahjaga i uroi suksese zotëri Borchardt në detyrën e re si shef i EULEX-it dhe theksoi rëndësinë e bashkëpunimit dhe bashkërendimit me institucionet e Kosovës në fushën e sundimit të ligjit dhe të rendit. Duke folur për ndërtimin e shtetit të së drejtës, Presidentja Jahjaga tha se Kosova ka shënuar përparime në të gjitha fushat dhe është e përkushtuar për të vendosur rendin dhe ligjin në gjithë territorin e saj. Ajo tha se institucionet dhe gjithë shoqëria në Kosovë po dëshm...

Media files:
medium_jahjaga-boschart1360593536.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment