Pages

Tuesday, February 19, 2013

Kosova - Bota Sot: Bora zbardhë Prishtinën

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Bora zbardhë Prishtinën
Feb 19th 2013, 18:53

Rreth mesditës së sotme ka filluar të bie borë e dendur në Prishtinën. Edhe pse kohë dimri, deri më tash nuk ka pasur të reshura të shumta të borës, për dallim nga viti i kaluar kur mu në këtë kohë shumë qytete dhe frashta të Kosovës kishin kaluan në gjendje të jashtëzakonshme nga bora e madhe që kishte bllokuar rrugët.Mbase bora që ka rënë sot nuk ishte edhe aq e qëndrueshme, megjithatë ka krijuar vështirësi dhe kolona të automjeteve nëpër qytet, si dhe telashe për qarkullimin e këmbësorëve. ...

Media files:
medium_bora-prishtine1361300018.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment