Pages

Thursday, February 14, 2013

Kosova - Bota Sot: Bojkotohet seanca nga LDK e VV, dështon zgjedhja e bordit të AKP-së

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Bojkotohet seanca nga LDK e VV, dështon zgjedhja e bordit të AKP-së
Feb 14th 2013, 17:28

Kuvendi i Kosovës i ka ndërprerë punimet për t'i vazhduar nesër pasi kryekuvendari Jakup Krasniqi u detyrua ta shpallë të mbyllur seancën shkaku i bojkotit nga ana e deputetëve të LDK-së dhe Vetëvendosjes, të cilat e kanë kundërshtuar bordin e propozuar për Agjencinë Kosovare të Privatizimit, meqë, sipas tyre, përzgjedhja e tyre është më shumë politike se profesionale."Këta kandidatë përfaqësojnë partinë dhe jo profesionalizmin, prandaj LDK e lëshon seancën", deklaroi kryetari i GP të LDK-së, Ismet Beqiri, gjë që e bënë edhe deputetët e VV-së, pas deklarimit të kryetartit të GP të tyre, Visar Ymeri, me arsyetimin se kjo parti është kundër pr...

Media files:
medium_seancabojkot1360862898.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment