Pages

Wednesday, February 20, 2013

Kosova - Bota Sot: Berisha ta mbajë premtimin, ta zbardh vrasjen e kolonel Krasniqit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha ta mbajë premtimin, ta zbardh vrasjen e kolonel Krasniqit
Feb 20th 2013, 17:25

Fakti i tretë: Për kohën që gënjejnë dhe shpifin shpifarakët e Qendrës së krimit të organizuar, nëpërmjet emrit të Besnik Lajqit, Fuad Ramiqi nuk ka qenë fare në Tiranë, e lëre më të ishte në banesën e Ahmet Kraniqit, te Piramida "si njëfarë truproje...". Është fakt i pamohueshëm se Fuad Ramiqi, me urdhër të komandantit të përgjithshëm të FARK-ut, kolonel Ahmet Krasniqit, është caktuar komandant i Brigadës 141, që ishte e vendosur në Kalimash. Se kalemxhinjtë e shitur në emër të Besnik Lajqit e kanë pjellur këtë shpifje kaq debile, është poshtërsia e tyre, që nuk zgjedhin mjete dhe mënyra për ta njollosur cilindo që iu pengon në realizimin e ...

Media files:
medium_ahmet-krasniqi1361381564.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment