Pages

Wednesday, February 27, 2013

Kosova - Bota Sot: Berisha përshëndet EULEX-in, kërkon dorëheqjen e Mujës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha përshëndet EULEX-in, kërkon dorëheqjen e Mujës
Feb 27th 2013, 17:59

Kryetari i Bashkimit Demokratik (BD), Zafir Berisha, ka përshëndetur Prokurorin e EULEX-it për ngritjen e aktakuzës kundër kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja dhe pesë zyrtarëve të tjerë. "Bashkimi Demokratik përshëndet vendimin pak të vonuar të EULEX -it për të gjykuar krimin e organizuar dhe shkelësit e ligjit në Prizren", tha Berisha.Sipas tij, kryetari Muja e ka dëmtuar rëndë imazhin e Komunës. "Kryetari Muja dhe kompania e partisë në pushtet kanë dëmtuar rëndë imazhin e institucioneve demokratike në Kosovë, prandaj nxjerrjen para organeve të drejtësisë të këtyre keqpërdoruesve e konsiderojmë si simptomë pozitiv në bërjen e shtetit ligjo...

Media files:
medium_pershendet-mujen271361987942.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment