Pages

Wednesday, February 13, 2013

Kosova - Bota Sot: Avokati Gashi dëshmon kundër ish-prokurorit Mustafi

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Avokati Gashi dëshmon kundër ish-prokurorit Mustafi
Feb 13th 2013, 15:27

Në Gjykatën Themelore në Pejë ka vazhduar gjykimi ndaj ish-prokurorit të Prokurorisë Speciale të Kosovës, Nazmi Mustafi, vëllezërve Xhelal e Reshat Zherka, si dhe Mirela Ndocit.Në shqyrtimin gjyqësor lidhur me këtë rast, të udhëhequr nga trupi gjykues në përbërje: Simmons Malcolm - kryetar, Elmaze Syka dhe Darius Seliski - anëtarë, të martën si dëshmitar u dëgjua avokati Tomë Gashi, i cili ishte ftuar nga prokurori i rastit.Gashi nga dëshmitari bashkëpunues, Pashkë Mirashi, kishte një marrëveshje të shkruar, sipas të cilës ai do ta përfaqësojë gjatë fazës së hetimeve.Po ashtu, dëshmitari tregoi se atë si mbrojtës e ka angazhuar vëllai i Pashk...

Media files:
medium_tome-gashi1360769254.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment