Pages

Thursday, February 21, 2013

Kosova - Bota Sot: “Arresti Shtëpiak” S’ia Ndalon Drekimin në “Tiffany”

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
"Arresti Shtëpiak" S'ia Ndalon Drekimin në "Tiffany"
Feb 21st 2013, 18:45

Ilir Tolaj, i cili ndodhet në arrest shtëpiak për akuza korrupsioni, ka drekuar të enjten në një restorant në Prishtinë.I akuzuari për korrupsion Ilir Tolaj, ish-sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Shëndetësisë, ka drekuar të enjten rreth orës 13:00 në restorantin Tiffany përkundër faktit që ai ndodhet zyrtarisht "në arrest shtëpiak".Tolaj ka arritur në restorant në ora 12.45 pas përfundimit të pjesës së parë të seancës gjyqësore e cila është mbajtur të enjten në Kinema ABC1. Gazeta Jeta në Kosovë sjell fotografi dhe xhirime ku Tolaj shihet duke drekuar me bashkëshorten e tij dhe të pranishëm të tjerë.Ai e ka filluar drekën duke cakërruar...

Media files:
medium_drekimi211361472334.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment