Pages

Monday, February 18, 2013

Kosova - Bota Sot: Argatët e Xhavit Halitit nuk e lejuan të luftonte Brigadën 141 të FARK-ut

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Argatët e Xhavit Halitit nuk e lejuan të luftonte Brigadën 141 të FARK-ut
Feb 18th 2013, 17:10

Nuk e dinë të gjorit se "populli është kamerë e fshehtë", ka thënë veprimtari i shquar i Drenicës dhe i Kosovës, dr. Mehmet Rrukiqi.Më në fund, pas botimit të shkrimit: "Përgjigje për Shefqet Jashar Strofcin", të botuar në "Bota sot", më 11-12 shkurt 2013, të nënshkruar nga Besnik Lajqi, e kuptova se të gjitha gënjeshtrat dhe shpifjet e botuara në "Bota sot", që nga 7 dhjetori i 2012 deri më 12 shkurt të këtij viti, në emër të Besnik Lajqit, kanë qenë shkrime të fabrikuara nga kalemxhinjtë e Qendrës së krimit të organizuar. Besnik Lajqi nuk i përket elitës së kriminelëve kalemxhinj. Siç po shihet, ai po e luan rolin e një meshe, rol edhe jo a...

Media files:
medium_farku1361207426.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment