Pages

Tuesday, February 12, 2013

Kosova - Bota Sot: AAK nuk do të heq dorë kurrë nga Veriu i Kosovës, thotë Daut Haradinaj

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
AAK nuk do të heq dorë kurrë nga Veriu i Kosovës, thotë Daut Haradinaj
Feb 12th 2013, 16:24

Çdo marrëveshje që arrihet në bisedimet në mes të Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, duhet të ratifikohet në Parlamentin e Kosovës, e nëse kjo është në kundërshtim me vullnetin e popullit, AAK-ja nuk do ta votojë, ka thënë të martën pas dite Daut Haradinaj, deputet në Kuvendin e Kosovës dhe anëtar i kryesisë së AAK-së, në një takim me krerët e degës së kësaj partie për Mitrovicë. Për ratifikimin e çdo marrëveshjeje të arritur duhen 2/3 votave të deputetëve të Kuvendi të Kosovës dhe nuk besoj se ndonjë njeri do të votojë ndonjë marrëveshje që është në kundërshtim me vullnetin e popullit. Duke folur për veriun e Mitrovicës dhe Kosovës, Haradinaj k...

Media files:
medium_dauti-121360686268.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment