Pages

Monday, February 11, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Telegrame ngushëllimi për ndarjen nga jeta të rektorit historik Fadil Sulejmani

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Telegrame ngushëllimi për ndarjen nga jeta të rektorit historik Fadil Sulejmani
Feb 11th 2013, 16:07


Partitë politike dhe institucione komunale kanë shprehur ngushëllime me rastin e humbjes së rektorit të parë dhe themeluesit të Universitetit të Tetovës, prof.dr. Fadil Sulejmani.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment