Pages

Sunday, February 24, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Shala: NATO dhe EULEX-i zëvendësojnë përkohësisht strukturat serbe në veri

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Shala: NATO dhe EULEX-i zëvendësojnë përkohësisht strukturat serbe në veri
Feb 24th 2013, 17:50


Prishtina dhe Beogradi janë pajtuar që Serbia t'i largojë strukturat e saj të sigurisë nga veriu dhe përderisa të mos zëvendësohet kjo super-strukturë e sigurisë

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment