Pages

Monday, February 18, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Prishtina pret marrëveshje për zhbërjen e strukturave në veri

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Prishtina pret marrëveshje për zhbërjen e strukturave në veri
Feb 18th 2013, 16:40


Autoritetet në Prishtinë presin që raundi i ardhshëm i bisedimeve me Beogradin, që zhvillohet nesër dhe pasnesër në Bruksel, të sjellë marrëveshje konkrete për shuarjen

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment