Pages

Wednesday, February 20, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Përfundon takimi, raundi tjetër më 4 mars

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Përfundon takimi, raundi tjetër më 4 mars
Feb 20th 2013, 16:49


Ka përfunduar dita e dytë e rrethit të pestë të bisedimeve në mes të Kosovës dhe Serbisë, në nivel të kryeministrave: Hashim Thaçi dhe Ivica Daçiq.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment