Pages

Wednesday, February 13, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Nisma e AMAN-it nuk mori mbështetje në Kuvend

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Nisma e AMAN-it nuk mori mbështetje në Kuvend
Feb 13th 2013, 17:16


Kuvendi republikan në vazhdimin e pasditës të seancës së 54-të nuk dha mbështetje në lexim të parë ndaj Propozim ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për energjetikë, të parashtruar nga 13.169 zgjedhës, përmes nismës qytetare AMAN.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment