Pages

Friday, February 15, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Nesërmbrëma skandon afati për konkurrimin në zgjedhje

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Nesërmbrëma skandon afati për konkurrimin në zgjedhje
Feb 15th 2013, 17:02


Në Maqedoni nesër në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave për kandidat për kryetar komune dhe listat e këshilltarëve për zgjedhjet lokale të 24

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment