Pages

Wednesday, February 27, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Hoxhaj: Viti 2012, vit i fuqizimit të subjektivitetit ndërkombëtar të Kosovës

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Hoxhaj: Viti 2012, vit i fuqizimit të subjektivitetit ndërkombëtar të Kosovës
Feb 27th 2013, 18:07


Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka raportuar në Komisionin për Punë të Jashtme dhe në Komisionin për Integrime Evropiane

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment