Pages

Monday, February 11, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Digjet vetura e nënkryetarit të PDSH-së në Saraj, akuza ndaj BDI

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Digjet vetura e nënkryetarit të PDSH-së në Saraj, akuza ndaj BDI
Feb 11th 2013, 16:01


Dega e PDSH-së Saraj reagon kundër dhunës dhe vandalizmit që grupet e kontrolluara nga ministri Blerim Bexheti ushtrojnë mbi banorët e komunës së Sarajit, e

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment