Pages

Monday, February 18, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: Dehari e Despotoski në garë për Kërçovën

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail Dehari e Despotoski në garë për Kërçovën
Feb 18th 2013, 16:15


Në zgjedhjet e ardhshme lokale të cilat do të mbahen më 24 mars, në Kërçovë kandidatura për kryetarë të komunave kanë paraqitur Fatmir Dehari nga BDI-ja dhe Bllagoja Despotoski nga koalicioni i kryesuar nga VMRO-DMNE-ja.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment