Pages

Friday, February 15, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: 5 vjetori i pavarësisë së Kosovës në Parlamentin Shqiptar, reagon opozita

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail 5 vjetori i pavarësisë së Kosovës në Parlamentin Shqiptar, reagon opozita
Feb 15th 2013, 17:58


Pesëvjetori i shënimit të pavarësisë së Kosovës ka nxitur sherr dhe debate në Parlamentin Shqiptar. Kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka thirrur një seancë solemne me rastin

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment